Business Developer

Solliciteer nu

Business Developer

Full-time · Breda

Ben jij een commercieel talent dat gedreven is om ons bureau te laten groeien door nieuwe kansen te vinden en te ontwikkelen? Als Business Developer bij Yonego ben je verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstelling voor nieuwe opdrachtgevers. Je schakelt moeiteloos op alle niveaus binnen potentiële klanten, van receptionist tot C-level, en wordt gezien als een volwaardig gesprekspartner. Jouw kennis, ervaring en flair stellen je in staat om klantbehoeften te doorgronden en te koppelen aan onze strategische oplossingen als best-in-class marketing specialist en strategisch partner.

Klinkt dit als de volgende stap voor jou? Is dit dan toch de druppel waardoor je jouw vertrouwde plekje gaat inruilen voor een bureau waar ze jou met open armen zullen ontvangen? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

WAAR KRIJG JIJ ENERGIE VAN? 

✔ De dynamiek van het ontdekken en benutten van nieuwe kansen in de markt;

✔ De mogelijkheid om creatief te zijn in het identificeren van verkoopkansen;

✔ Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het overwinnen van verkoopobstakels;

✔ Het opbouwen van sterke relaties en netwerken met potentiële opdrachtgevers;

✔ Het voeren van boeiende gesprekken en het aangaan van constructieve samenwerkingen;

✔ Potentiële klanten uitnodigen voor deelname aan webinars en evenementen;

✔ Het behalen van succes en het overtreffen van doelstellingen.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

✔ Veel energie om dagelijks het verschil te maken voor onze potentiële klanten;

✔ Kennis en ervaring met digital marketing en go-to-market strategieën;

✔ Jij weet de grootste uitdagingen en behoeftes van potentiële opdrachtgevers moeiteloos bloot te leggen; 

✔ Een gezonde dosis overtuigingskracht;

✔ Netwerk skills en geen angst om iemand "koud" te benaderen;

✔ Je neemt zelf initiatief en bent in staat om zelfstandig tot verkoopkansen te komen.

WAT DOET YONEGO?

Is de customer journey complex? Dan heb je direct onze aandacht. Dan heb je brains & guts nodig. En op dat snijvlak zijn wij op ons best. We verplaatsen ons volledig in de business: wat zouden wij in de schoenen van de klant doen? Vervolgens vragen we integrale verantwoordelijkheid voor de online marketing. Onafhankelijk en objectief onderzoeken we welke kanalen, middelen en media het beste werken. Hoe uitdagender de klus, des te groter onze meerwaarde. Experimenteren, leren, optimaliseren, repeat.

Vanuit ons kantoor in het hart van Breda, werken we met een jong en toch ervaren team van specialisten voor een prachtige groep van klanten. Van grote multinationale ondernemingen tot veelbelovende start-ups, die op ons vertrouwen voor hun online marketing. Waarbij wij niet alleen zorg dragen voor de uitvoering van hun online marketing, maar in de meeste gevallen concreet meedenken in strategie; de vertaling van business doelstellingen naar een effectieve online marketing inzet.

JOUW TOEKOMSTIGE WERKOMGEVING

Je komt te werken in een omgeving waarin we trots zijn op ons DNA. We geloven in onze medewerkers en zijn/haar kwaliteiten, de wil om te presteren en de juiste mentaliteit. Het behalen van de doelstellingen van de klant doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met het gehele marketing team. Collega’s zijn regelmatig bij jouw bureau te vinden. Jouw collega’s zijn verschillende online marketing specialisten (en fanaten), maar ook hebben we een aantal operationele toppers die deel uitmaken van Yonego.

Daarnaast denken we graag met je mee en creëren we samen de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften. Wij geloven er sterk in dat je altijd kan blijven groeien in je ontwikkeling. Bij ons is er voldoende ruimte om jouw talenten tot hun recht te laten komen!

Flexibiliteit en plezier in je werk zijn nog 2 aspecten die wij zo belangrijk vinden. Een klassieke kantoorbaan zie je bij ons dus absoluut niet. Een goede werk-privé balans, dat dan weer wel! Ben je een keer wat later? Of begin je liever een keer wat vroeger? Werk je graag een dagje vanuit huis? Geen probleem. Communicatie vinden we het belangrijkste. We maken voldoende ruimte voor informele activiteiten en een sterke teamspirit zie je bij ons zeker terug. Dat alles in hartje Breda!

Een deel van jouw toekomstige team ontmoet je alvast hier:

Laura van Alphen

Growth Marketeer

Hank van Dijk

Managing Director

Irene Krommendijk

Marketing & Account Director 

WAT BIEDEN WIJ JOU

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij je op je plek voelt. Dit doen we onder andere door middel van:

✔ Een open en informele cultuur te hanteren, door alle lagen van de organisatie, waarin we elkaar motiveren en stimuleren, samen het stapje verder zetten;

✔ Voorrang te geven aan kennisdeling, trainingen, masterclasses en zelfontplooiing, mede mogelijk gemaakt door een persoonlijk ontwikkelbudget;

✔ Het creëren van een rol met veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid;

✔ Credits where credits due: positieve resultaten gaan niet onopgemerkt en erkenning is cruciaal;

✔ Een gezellig, informeel team met een sterke groeiambitie;

✔ Een flexibele verlofregeling (lees: geen maximaal aantal vakantiedagen) zodat jij de beste werk-privé balans kunt bereiken;

✔ Een fietslease-regeling voor jouw welzijn;

✔ En uiteraard een passend salaris bij jouw kennis en ervaring; flexibele werktijden; aantrekkelijke pensioenregeling; laptop van de zaak; uitgebreide lunch; genoeg sociale activiteiten en gelegenheden om onze successen te vieren.

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde? 

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl, Whatsapp of bel Irene Krommendijk op 06-14424074.