Business Development Stage

Solliciteer nu

BUSINESS DEVELOPMENT STAGE

Groei jij met ons mee?

Harder, better, faster, stronger… klinkt dat als muziek in jouw oren ;)? Wil jij tijdens jouw stage écht impact maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Yonego wil groeien en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Volg jij een commerciële hbo- of wo opleiding en zou je het leuk vinden om ons te ondersteunen met en adviseren in onze groei? Solliciteer dan naar deze uitdagende stageplaats!

DE UITDAGINGEN DIE VOOR JOU KLAAR LIGGEN

Uiteraard staan we open voor een goed gesprek over de invulling van jouw stage. Zelf hebben we alvast wat uitdagingen en ideeën voor je klaargezet. Denk hierbij aan:

✔ Een benchmarkonderzoek naar ons portfolio ten opzichte van onze concurrenten;

✔ Een analyse van onze diensten ten opzichte van de behoefte van onze klanten en doelgroep;

✔ De commerciële potentie van nieuwe product-marktcombinaties testen in de markt;

✔ Een onderzoek naar drempels in de koopcyclus;

✔ Meedenken over sales strategieën.

Daarnaast is er ook genoeg ruimte om mee te werken en jouw commerciële skills verder te ontwikkelen of te werken aan de opdrachten vanuit school. 

DIT BEN JIJ

Je volgt op dit moment een commerciële hbo- of wo-opleiding en de online marketing wereld spreekt jou aan. Je bent communicatief sterk, beschikt over analytisch denkvermogen en bent daadkrachtig ingesteld. Er zijn binnen de organisatie mogelijkheden voor een meewerk- of afstudeerstage. Verder beheers je de Nederlandse taal perfect en red je je ook goed in het Engels. 

EN DIT BIEDEN WE JOU

We staan bekend om onze open cultuur, de deur staat altijd open en iedereen kent elkaar. Je komt te werken in een enthousiast, ambitieus en betrokken team. De stage is een uitgelezen kans om jouw kennis te verbreden. De flexibele werktijden, gezellige borrels, de gratis uitgebreide lunch, de potjes tafeltennis en de heerlijke bedrijfsmassages maken jouw stage compleet.

BEN JE ENTHOUSIAST EN WIL JE SOLLICITEREN?

Leuk! We horen graag waarom jij ervaring op wilt doen en hoe je ons gaat helpen onze en jouw ambities waar te maken. Klik op de button en solliciteer direct!

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl of bel naar 076 5246246.