Communicatie & Conversie Specialist

Solliciteer nu

Communicatie & Conversie Specialist

Full-time · Breda

Yonego zoekt een Communicatie & Conversie specialist!

Als Communicatie & Conversie specialist ben je de spil in het optimaliseren van digitale gebruikerservaringen. Je bent in staat om een ideale klantreis in te richten, van allereerste boodschap tot loyale klant. Je voelt haarfijn aan op welke touchpoints jij moet inspelen en hoe je impact kunt maken. 

Door je ervaring met doelgroepbepaling en diverse kwalitatieve onderzoeksmethoden kun je de stem van de klant effectief vertalen naar bruikbare content ideeën. Je bent bekend met testen in verschillende kanalen en bijbehorende testing tools. Je weet hoe je de juiste inzichten boven water kunt halen en om kunt zetten naar relevante digitale ervaringen voor de doelgroep.

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je in staat om klantrelaties op te bouwen en gedegen advies uit te brengen op basis van je expertise. Je daagt de klant uit om hun doelstellingen te bereiken door strategische keuzes te maken. Als ondernemende en nieuwsgierige specialist ben je in staat om gestructureerd te werken en tegelijkertijd open te staan voor innovaties en nieuwe ideeën. Je stelt altijd de 'waarom' vraag om diepgaand inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen voor onze klanten. 

WAAR KRIJG JIJ ENERGIE VAN? 

✔ Werken binnen een dynamische omgeving voor diverse klanten in verschillende branches. Je houdt van de reuring die een online marketing bureau met zich meebrengt;

✔ Je begrijpt als geen ander dat het van essentieel belang is om communicatie uitingen af te stemmen op een specifieke doelgroep. Je krijgt energie van het streven naar een optimale klantervaring en kijkt verder dan je eigen discipline;

✔ Je werkt graag samen in een multidisciplinair team van Content, CRO- en Data specialisten. Dit zorgt niet alleen voor optimaal resultaat voor onze klanten; we blijven ook continu leren van elkaar en het bevordert jouw professionele groei.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

✔ Klantgericht en in staat om kritische vragen te stellen in het belang van de te behalen doelen en werkt graag mee aan strategische vraagstukken;

✔ Je weet hoe je de juiste communicatie in kunt zetten voor een specifieke doelgroep en hoe je dit met verschillende onderzoeken en/of workshops kunt bepalen en valideren;

✔ Je werkt aan het inrichten van de ideale klantreis voor onze klanten en gaat testen met door jou geschreven boodschappen in verschillende kanalen;

✔ Pre: ervaring met visuele presentatie van ideeën & resultaten.

WAT DOET YONEGO?

Wij geloven dat marketing géén kostenpost is. Al 20+ jaar dagen we de status quo uit en blijven we nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Dat doen we door het grote plaatje te begrijpen, altijd te gaan voor maximale impact en onze klanten te zien als collega’s. We helpen marketing vraagstukken op te lossen in complexe customer journeys, met behulp van communicatiestrategie, gedragspsychologie, digital advertising en data intelligence. Altijd gericht op herleidbare effectiviteit.

JOUW TOEKOMSTIGE WERKOMGEVING

Je komt te werken in een omgeving waarin we trots zijn op ons DNA. We geloven in onze medewerkers en zijn/haar kwaliteiten, de wil om te presteren en de juiste mentaliteit. Het behalen van de doelstellingen van de klant doe je natuurlijk niet alleen. Jouw collega’s zijn verschillende online marketing specialisten (en fanaten), maar ook hebben we een aantal operationele toppers die deel uitmaken van Yonego.

Daarnaast denken we graag met je mee en creëren we samen de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften en groeipad. Bij ons is er voldoende ruimte om jouw talenten tot hun recht te laten komen!

Flexibiliteit en plezier in je werk staan bij ons voorop. Ben je een keer wat later? Of begin je liever een keer wat vroeger? Werk je graag een dagje vanuit huis? Geen probleem. Communicatie en een goede werk-privé balans vinden we het belangrijkste. We maken voldoende ruimte voor informele activiteiten en een sterke teamspirit zie je bij ons zeker terug. Dat alles in hartje Breda!

Een deel van jouw toekomstige team ontmoet je alvast hier:

Sanne Jorna

Senior Digital Optimization Specialist

Tom van Pinxteren

Head of Organic, Data & CRO

Rhobin Balentien

Data & Automation Specialist

WAT BIEDEN WIJ JOU

De specialist is een essentieel onderdeel voor het succes van de klant. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je op je plek voelt. Dit doen we onder andere door middel van:

✔ Een open en informele cultuur te hanteren, door alle lagen van de organisatie, waarin we elkaar motiveren en stimuleren, samen het stapje verder zetten;

✔ Voorrang te geven aan kennisdeling, trainingen, masterclasses en zelfontplooiing, mede mogelijk gemaakt door een persoonlijk ontwikkelbudget;

✔ Het creëren van een rol met veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid;

✔ Credits where credits due: positieve resultaten gaan niet onopgemerkt en erkenning is cruciaal;

✔ Een gezellig, informeel team met een sterke groeiambitie;

✔ Een flexibele verlofregeling zodat jij de beste werk-privé balans kunt bereiken;

✔ Een fietslease-regeling voor jouw welzijn;

✔ En uiteraard een passend salaris bij jouw kennis en ervaring; flexibele werktijden; aantrekkelijke pensioenregeling; laptop van de zaak; uitgebreide lunch; genoeg sociale activiteiten en gelegenheden om onze successen te vieren.

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde? 

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl of bel naar 076 5246246 en vraag naar Sanne Jorna.