Digital Optimization Specialist

Solliciteer nu

Digital Optimization Specialist

Full-time · Breda

Yonego zoekt een Digital Optimization Specialist! 

Als Digital Optimization Specialist ben je de spil in het optimaliseren van digitale gebruikerservaringen en het verhogen van conversies voor onze klanten. Met een achtergrond in de psychologie ben je in staat om diepgaand inzicht te verkrijgen in het gedrag van gebruikers en hun motivaties. Je bent gewend om datagedreven beslissingen te nemen en weet hoe je daadwerkelijk impact kunt maken. 

Door je ervaring met diverse kwalitatieve onderzoeksmethoden kun je de stem van de klant effectief vertalen naar bruikbare inzichten voor optimalisatie. Je bent bekend met A/B-testing en bijbehorende testing tools, web analytics en onderzoeksmethodieken, en hebt een passie voor het continu verbeteren van digitale ervaringen. 

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je in staat om klantrelaties op te bouwen en gedegen advies uit te brengen op basis van je expertise. Je daagt de klant uit om hun doelstellingen te bereiken door strategische keuzes te maken. Als ondernemende en nieuwsgierige specialist ben je in staat om gestructureerd te werken en tegelijkertijd open te staan voor innovaties en nieuwe ideeën. Je stelt altijd de 'waarom' vraag om diepgaand inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen voor onze klanten. 

WAAR KRIJG JIJ ENERGIE VAN? 

✔ Werken binnen een dynamische omgeving voor diverse klanten in verschillende branches. Je houdt van de reuring die een online marketing bureau met zich meebrengt;

✔ Je begrijpt als geen ander dat het beïnvloeden van consumentengedrag verder gaat dan de website. Jij krijgt energie van het streven naar een optimale klantervaring en kijkt verder dan je eigen discipline;

✔ Je werkt graag samen in een multidisciplinair team van CRO- en data specialisten. Dit zorgt niet alleen voor optimaal resultaat voor onze klanten; we blijven ook continu leren van elkaar en het bevordert jouw professionele groei.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

✔ Klantgericht en in staat om kritische vragen te stellen in het belang van de te behalen doelen en werkt graag mee aan strategische vraagstukken;

✔ Je hebt kennis van gedragspsychologie;

✔ Je hebt ervaring in het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek zoals A/B-testing, webanalyse, gedragsanalyse en user testing. Je bent in staat om inzichten te vertalen naar concrete test ideeën en hypotheses;

✔ Jouw nieuwsgierigheid is jouw drijfveer. Je bent intrinsiek gemotiveerd om écht impact voor onze klanten te maken;

✔ Pre: ervaring met visuele presentatie van ideeën/resultaten en UX-design.

WAT DOET YONEGO?

Wij geloven dat marketing géén kostenpost is. Al 20+ jaar dagen we de status quo uit en blijven we nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Dat doen we door het grote plaatje te begrijpen, altijd te gaan voor maximale impact en onze klanten te zien als collega’s. We helpen marketing vraagstukken op te lossen in complexe customer journeys, met behulp van communicatiestrategie, gedragspsychologie, digital advertising en data intelligence. Altijd gericht op herleidbare effectiviteit.

JOUW TOEKOMSTIGE WERKOMGEVING

Je komt te werken in een omgeving waarin we trots zijn op ons DNA. We geloven in onze medewerkers en zijn/haar kwaliteiten, de wil om te presteren en de juiste mentaliteit. Het behalen van de doelstellingen van de klant doe je natuurlijk niet alleen. Jouw collega’s zijn verschillende online marketing specialisten (en fanaten), maar ook hebben we een aantal operationele toppers die deel uitmaken van Yonego.

Daarnaast denken we graag met je mee en creëren we samen de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften en groeipad. Bij ons is er voldoende ruimte om jouw talenten tot hun recht te laten komen!

Flexibiliteit en plezier in je werk staan bij ons voorop. Ben je een keer wat later? Of begin je liever een keer wat vroeger? Werk je graag een dagje vanuit huis? Geen probleem. Communicatie en een goede werk-privé balans vinden we het belangrijkste. We maken voldoende ruimte voor informele activiteiten en een sterke teamspirit zie je bij ons zeker terug. Dat alles in hartje Breda!

Een deel van jouw toekomstige team ontmoet je alvast hier:

Sanne Jorna

Senior Digital Optimization Specialist

Tom van Pinxteren

Head of Organic, Data & CRO

Rhobin Balentien

Data & Automation Specialist

WAT BIEDEN WIJ JOU

De specialist is een essentieel onderdeel voor het succes van de klant. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je op je plek voelt. Dit doen we onder andere door middel van:

✔ Een open en informele cultuur te hanteren, door alle lagen van de organisatie, waarin we elkaar motiveren en stimuleren, samen het stapje verder zetten;

✔ Voorrang te geven aan kennisdeling, trainingen, masterclasses en zelfontplooiing, mede mogelijk gemaakt door een persoonlijk ontwikkelbudget;

✔ Het creëren van een rol met veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid;

✔ Credits where credits due: positieve resultaten gaan niet onopgemerkt en erkenning is cruciaal;

✔ Een gezellig, informeel team met een sterke groeiambitie;

✔ Een flexibele verlofregeling zodat jij de beste werk-privé balans kunt bereiken;

✔ Een fietslease-regeling voor jouw welzijn;

✔ En uiteraard een passend salaris bij jouw kennis en ervaring; flexibele werktijden; aantrekkelijke pensioenregeling; laptop van de zaak; uitgebreide lunch; genoeg sociale activiteiten en gelegenheden om onze successen te vieren.

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde? 

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl of bel naar 076 5246246 en vraag naar Sanne Jorna.