Digital Advertising Specialist

Solliciteer nu

DIGITAL ADVERTISING SPECIALIST

Fulltime · Breda

Als Digital Advertising Specialist kent de wereld van digital advertising geen geheimen meer voor jou. Je hebt er zelfs een sterke visie op en passie voor! Hier ga je het liefst mee aan de slag in een omgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, waar men openstaat voor jouw ideeën en hier geïnspireerd en gemotiveerd door raakt en vice versa. Bij een werkgever waar er flexibiliteit van jou wordt verwacht, maar je er ook veel voor terugkrijgt.

Klinkt dit als de volgende stap voor jou? Is dit dan toch de druppel waardoor je jouw vertrouwde plekje gaat inruilen voor een nieuw bureau waar ze jou met open armen zullen ontvangen? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

WAAR KRIJG JIJ ENERGIE VAN? 

✔ Digital Advertising strategieën vertalen naar concrete plannen die onze klanten met meer dan Double Digits laten groeien;

✔ Best in class online marketing campagnes opzetten;

✔ Kwartaalmeetings, OKR-sessies en new-business trajecten met bestaande en toekomstige klanten;

✔ Cross-channel de klant servicen op alle grote marketing-kanalen, waarbij klantresultaat altijd centraal staat;

✔ Maandelijkse budgetten met meerdere nullen plannen en vervolgens effectief, efficiënt en optimaal beheren. Toewerken naar de targets die door de klant en jezelf zijn gezet;

✔ Het, samen met de klant, ontwikkelen van creatieve, onderscheidende en (dus) effectieve campagnes die jouw audience inspireren en activeren;

✔ Voorop lopen in innovatie, automatisering en creatieve campagne ideeën die zowel de klant als jouzelf in de spotlight zetten.

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

✔ Een sterke visie en passie voor Digital Advertising die je over weet te brengen op de klant en jouw collega’s;

✔ Minimaal 3 jaar ervaring aan klant- of bureauzijde in Digital Advertising;

✔ Verantwoordelijkheidsgevoel over je eigen klanten: je bent volledig in control;

✔ Ijzersterk analytisch vermogen en affiniteit met cijfers;

✔ Brede kennis van (o.a.) Google Ads, DV360, Facebook, Display Advertising, Marketplaces en Video Advertising;

✔ Je weet welke campagne vormen je in wil zetten op basis van de doelgroep en KPI's, en kunt dit samen met de klant omzetten naar een effectief mediaplan om de targets te behalen;

✔ Je bent op de hoogte van de dynamiek van Digital Advertising kanalen en hoe je deze moet beoordelen om dit zo goed mogelijk te kunnen laten werken voor de klant.

WAT DOET YONEGO?

Is de customer journey complex? Dan heb je direct onze aandacht. Dan heb je brains & guts nodig. En op dat snijvlak zijn wij op ons best. We verplaatsen ons volledig in de business: wat zouden wij in de schoenen van de klant doen? Vervolgens vragen we integrale verantwoordelijkheid voor de online marketing. Onafhankelijk en objectief onderzoeken we welke kanalen, middelen en media het beste werken. Hoe uitdagender de klus, des te groter onze meerwaarde. Experimenteren, leren, optimaliseren, repeat.

Vanuit ons kantoor in het hart van Breda, werken we met een jong en toch ervaren team van specialisten voor een prachtige groep van klanten. Van grote multinationale ondernemingen tot veelbelovende start-ups, die op ons vertrouwen voor hun online marketing. Waarbij wij niet alleen zorg dragen voor de uitvoering van hun online marketing, maar in de meeste gevallen concreet meedenken in strategie; de vertaling van business doelstellingen naar een effectieve online marketing inzet.

JOUW TOEKOMSTIGE WERKOMGEVING

Je komt te werken in een omgeving waarin we trots zijn op ons DNA. We geloven in onze medewerkers en zijn/haar kwaliteiten, de wil om te presteren en de juiste mentaliteit. Het behalen van de doelstellingen van de klant doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met het gehele marketing team. Collega’s zijn regelmatig bij jouw bureau te vinden. Jouw collega’s zijn verschillende online marketing specialisten (en fanaten), maar ook hebben we een aantal operationele toppers die deel uitmaken van Yonego.

Daarnaast denken we graag met je mee en creëren we samen de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften. Wij geloven er sterk in dat je altijd kan blijven groeien in je ontwikkeling. Bij ons is er voldoende ruimte om jouw talenten tot hun recht te laten komen!

Flexibiliteit en plezier in je werk zijn nog 2 aspecten die wij zo belangrijk vinden. Een klassieke kantoorbaan zie je bij ons dus absoluut niet. Een goede werk-privé balans, dat dan weer wel! Ben je een keer wat later? Of begin je liever een keer wat vroeger? Werk je graag een dagje vanuit huis? Geen probleem. Communicatie vinden we het belangrijkste. We maken voldoende ruimte voor informele activiteiten en een sterke teamspirit zie je bij ons zeker terug. Dat alles in hartje Breda!

Een deel van jouw toekomstige team ontmoet je alvast hier:

Femke van Beek

Digital Advertising Specialist

Jimi Bonnemaijers

Senior Digital Advertising Specialist

Edward Stapel

Head of Digital Advertising

WAT BIEDEN WIJ JOU

De specialist is een essentieel onderdeel voor het succes van de klant. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je op je plek voelt. Dit doen we onder andere door middel van:

✔ Een open en informele cultuur te hanteren, door alle lagen van de organisatie, waarin we elkaar motiveren en stimuleren, samen het stapje verder zetten;

✔ Voorrang te geven aan kennisdeling, trainingen, masterclasses en zelfontplooiing, mede mogelijk gemaakt door een persoonlijk ontwikkelbudget;

✔ Het creëren van een rol met veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid;

✔ Credits where credits due: positieve resultaten gaan niet onopgemerkt en erkenning is cruciaal;

✔ Een gezellig, informeel team met een sterke groeiambitie;

✔ Een flexibele verlofregeling zodat jij de beste werk-privé balans kunt bereiken;

✔ Een fietslease-regeling voor jouw welzijn;

✔ En uiteraard een passend salaris bij jouw kennis en ervaring; flexibele werktijden; aantrekkelijke pensioenregeling; laptop van de zaak; uitgebreide lunch; genoeg sociale activiteiten en gelegenheden om onze successen te vieren.

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde? 

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl of bel naar 076 5246246 en vraag naar Edward Stapel.