Online Marketing Stage

Solliciteer nu

ONLINE MARKETING STAGE

Met focus op content & design

Ben jij een creatieveling met grafische skills en lijkt de wereld van online marketing jou wel wat? Zou jij het leuk vinden om, eventueel naast het schrijven van een afstudeerscriptie, onze Content Specialisten te ondersteunen? Solliciteer dan naar onze gevarieerde onlinemarketingstage, of is het toch online marketing stage ;)? 

HOE ZIET JOUW STAGEDAG ERUIT?

Met de flexibele werktijden start je jouw dag tussen 8:00 uur en 9:30 uur op kantoor. Je begint met een kop koffie en kletst met je collega’s over jullie bezigheden van de avond ervoor. Nadat je laptop is opgestart, open je je mail en pak je urgente zaken direct op.

Vervolgens ga je aan de slag met het schrijven van pakkende conversiegerichte content die antwoord geeft op die ene brandende vraag die de doelgroep van onze klant heeft, die twijfels en barrières wegneemt om conversie te stimuleren en/of content die het verhaal van een merk, product of dienst op creatieve wijze uitstraalt. Terwijl je hiermee bezig bent krijg je een idee voor een toffe A/B-test op social. Je idee werk je wat verder uit en deel je vervolgens met je collega’s.

Voor je het weet is het alweer lunchtijd! Dagelijks is er een gezamenlijke lunch in de kantine. Ideaal, want over eten meenemen naar kantoor hoef je al niet meer na te denken ‘s ochtends vroeg!

De middag begint met een overleg waarbij je wordt gevraagd om een grafisch design voor onze eigen online marketing vorm te geven. Hier ga je gelijk mee aan de slag! Je houdt de rest van de middag nog wat tijd over om aan opdrachten voor school te werken. Vanuit je stagebegeleider krijg je alle ruimte om hieraan te werken. Daarnaast staan je collega’s open voor het beantwoorden van al je vragen en kun je sparren met andere stagiaires. Voor je het weet zit de dag er alweer op.

DIT BEN JIJ

Je volgt op dit moment een opleiding zoals Communicatie & Multimedia Design, Commerciële Economie of Creative Business. Je bent leergierig, ondernemend en toont initiatief. Er zijn binnen de organisatie mogelijkheden voor een meewerk- of afstudeerstage. Verder beheers je de Nederlandse taal perfect en red je je ook goed in het Engels. 

EN DIT BIEDEN WE JOU

We staan bekend om onze open cultuur, de deur staat altijd open en iedereen kent elkaar. Je komt te werken in een enthousiast, ambitieus en betrokken team. De stage is een uitgelezen kans om jouw kennis te verbreden. De flexibele werktijden, gezellige borrels, de gratis uitgebreide lunch, de potjes tafeltennis en de heerlijke bedrijfsmassages maken jouw stage compleet.

BEN JE ENTHOUSIAST EN WIL JE SOLLICITEREN?

Leuk! We horen graag waarom jij ervaring op wilt doen en hoe je ons gaat helpen onze en jouw ambities waar te maken. Klik op de button en solliciteer direct!

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan contact met ons op via jobs@yonego.nl of bel naar 076 5246246 en vraag naar Berita van Veen.